Dél-Klíma

Dél-Klíma

Daikin, avagy közel 100 év tapasztalat a klimatizálásban!

2022. május 13. - Dél Klíma

A Daikin az elsőszámú csúcskategóriás légkondicionáló berendezéseket forgalmazó cég lakossági, illetve kereskedelmi felhasználásra egyaránt.

Vezető gyártó a fűtés, a szellőztetés, a klimatizálás és a kereskedelmi hűtés területén.  A társaság 1924 óta fejleszti és gyártja a legkorszerűbb légkondicionáló berendezéseket hűtésre és fűtésre egyaránt. A Daikin közép-európai cégének székhelye Brunn am Gebirge-ben, Bécs közelében Ausztriában található.

daikin_emura_3_szinben_kaphato.png

daikin.png

A fő cél a tökéletes komfort biztosítása a vásárlók számára. A kialakítás és az elképzelés függvényében a Daikin vonzó dizájnt, helytakarékos, esztétikus és innovatív megoldásokat kínál a klímatechnika területén. 

reddot.png

Dizájn szempontból a gyártó klímaberendezései közül kiemelkedik a Daikin Emura, ami a Reddot dizájn díjat is megkapta 2022-ben. Ezt a díjat egy nemzetközi zsűri értékelése alapján csak olyan berendezésnek ítéli oda, mely külső megjelenését tekintve jelentős mértékben kiemelkedik a többi összehasonlítható berendezéshez képest.

emura23.jpeg

A modell karcsú, elegáns beltéri egysége remekül beleillik bármely szoba berendezésébe. A szép külső intelligens technológiával is párosul, mely minden körülmények között megfelelő komfortérzetet biztosít.

A Daikin légkondicionáló berendezések kiemelkednek a versenytársak közül. Mint tudásban, mint dizájnban a csúcsminőséget képviselik. Az energiahatékonyságban is élenjárók. A Daikin klímaberendezések értékesítése és telepítése a mindennapjaink része, és szeretnénk elérni, hogy minél több ember a Daikin termékeit válassza. 

Videók a Daikin Emura légkondicionáló berendezésről:

 

 

 

 

Csúcstechnológiás klíma

A Daikin japán gyártóként a klimatizálás élvonalában jár. A Daikin az egyetlen olyan gyártó, amely a gyártás minden lépésében, a légkondicionáló termékek értékesítésében és szervizelésében is részt vesz. Saját kompresszorokat gyárt és kutatásokat végez a vegyi anyagok és hűtőközegek területén. Világszerte 145 országban vannak jelen. Ez számos előnyt nyújt nem csak az értékesítésben és gyártásban, hanem a helyi előírások és egyedi igények ismeretében is. Azáltal, hogy ezekben a régiókban és országokban aktívan jelen vannak, tudják, hogy mit akarnak ügyfeleik és ismerik igényeiket. Ezért a gyártást is a világ különböző részein végzik.

 

daikin.png

 

A légkondicionálással kapcsolatos gyártósorok főként Ázsiában találhatóak, így a kompresszorokat is ott gyártják. A klimatizálással kapcsolatos vegyi anyagok gyártása főként Európában ( Düsseldorf, Oss, Lyon) történik. A vállalat célkitűzései a következőek:

  • fenntartható energia használata
  • csökkentett környezeti hatással rendelkező termékek fejlesztése
  • a hűtőközegek környezeti hatásainak csökkentése
  • a termékek energiahatékonyságának növelése
  • termékek újrahasznosíthatóságának növelése
  • hulladék mennyiségének csökkentése

 

rz_80-48-16_r-32_launch_mission_patch_v2b_4c_hr.jpg

 

A Daikin csúcstechnológiás klímája

A Daikin Ururu Sarara A+++ energiahatékonysággal, légtisztító funkcióval és páratartalom szabályozással veszi fel a harcot a többi légkondicionáló berendezéssel. Az Ururu Sarara képes arra, hogy szabályozza a páratartalmat a lakásban, vagy a házban. A párásító, illetve a párátlanító rendszere biztosítja a levegő optimális nedvességtartalmát. ez a légkondicionáló berendezés képes akár csukott ablaknál is kiszellőztetni a lakást, mivel a pluszban bevezetett csövön keresztül a friss levegő beszívására és az elhasznált levegő szabadba fújására is képes. Így az erőteljes szellőztetésnek köszönhetően otthonában élvezheti a friss levegőt , az ablakok kinyitása nélkül. Mindemellett a légtisztító funkciónak köszönhetően nem kell tovább aggódni a pollenek és allergének miatt. A Flash Streamer technológiának köszönhetően a Daikin Ururu Sarara képes lebontani az allergéneket, polleneket, gombákat, és eltávolítani a szagokat. 

 

ftxz-n_product_pictures.jpg

Páratlan komfort

Élvezze az Ururu Sarara 3-zónás mozgásérzékelője által nyújtott extra komfortot. Az érzékelő eltereli a levegőt az emberekről, és automatikusan energiatakarékos módra kapcsolja a rendszert, ha üresnek érzékeli a szobát.

A+++ energiahatékonyság

Az Ururu Sarara energiája 80%-át a levegőből nyeri, és mindössze 20%-ot villamos energiából. Emellett az egység egy sor okos technológiával és energiahatékony beállítással is tovább csökkenti energiafogyasztását.

Intelligens formatervezés

Automatikusan tisztuló szűrőjével és rendkívül csendes működésével az Ururu Sarara tökéletesen illeszkedik otthona belső terébe - és az Ön életstílusába. Az egység díjnyertes formatervezését a japán Ogi legyező ihlette.

 

Weboldalunk: https://delklima.hu

süti beállítások módosítása