Dél-Klíma

Dél-Klíma

Rettentő meleg vár ránk!!

2022. június 22. - Dél Klíma

Az anticiklon, amely a múlt hét végén Nyugat-Európában hőhullámot okozott, kelet felé mozdult el, de még mindig érezzük a hatásait. A kánikula a hétvégén is folytatódik, a hőmérséklet országszerte 32-37, 33-38 fokos lesz, és enyhülés nem várható. Mit tegyünk a nagy forróságban, hogy könnyebb legyen elviselni a meleget?

nap-napsutes-nyar-696x392.jpg

Milyen módszerrel érdemes hűteni a teret?

 

A hűtési termékek, mint például a ventilátorok, és a klímaberendezések  hatékonyak lehetnek, ha a hőmérséklet kellemetlenné válik. A túlzott hőség számos egészségügyi kockázatot rejt magában, nem is beszélve arról, hogy mennyire kellemetlenné teszi a nappalokat és éjszakákat. A rossz alvás, a forgolódás, a nyugtalanság tartós fáradtsághoz vezethet, amely idővel krónikussá válhat - ami határozottan nem tesz jót a szervezetnek. Már csak ezért is jó ötlet olyan környezetet teremteni, amely enyhíti a hőséget és a páratartalmat.

 

Továbbra is a légkondicionálás aratja le a babérokat?

 

A klímaberendezések népszerűsége és kereslete egyre nagyobb ütemben növekszik, mivel egyre megfizethetőbbek és hatékonyabbak. A légkondicionálók iránti kereslet emelkedő tendenciája nem mutatja a lassulás jeleit. Ez a növekedés annak köszönhető, hogy egyre többen ismerik fel, hogy ezek a rendszerek nem járnak megfizethetetlen anyagi költségekkel, és nagyszerű energiahatékonyságot, ugyanakkor maximális sokoldalúságot és funkcionalitást kínálnak. 

Lakossági és ipari klímaberendezések a delklima.hu-n!
Midea és Daikin klímaberendezések a dél-magyarországi régió legjobbra értékelt klímatelepítő és értékesítő csapatától!

A bejegyzés trackback címe:

https://delklima.blog.hu/api/trackback/id/tr9317863965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása