Dél-Klíma

Dél-Klíma

Daikin, avagy közel 100 év tapasztalat a klimatizálásban!

2022. május 13. - Dél Klíma

A Daikin az elsőszámú csúcskategóriás légkondicionáló berendezéseket forgalmazó cég lakossági, illetve kereskedelmi felhasználásra egyaránt.

Vezető gyártó a fűtés, a szellőztetés, a klimatizálás és a kereskedelmi hűtés területén.  A társaság 1924 óta fejleszti és gyártja a legkorszerűbb légkondicionáló berendezéseket hűtésre és fűtésre egyaránt. A Daikin közép-európai cégének székhelye Brunn am Gebirge-ben, Bécs közelében Ausztriában található.

daikin_emura_3_szinben_kaphato.png

daikin.png

A fő cél a tökéletes komfort biztosítása a vásárlók számára. A kialakítás és az elképzelés függvényében a Daikin vonzó dizájnt, helytakarékos, esztétikus és innovatív megoldásokat kínál a klímatechnika területén. 

reddot.png

Dizájn szempontból a gyártó klímaberendezései közül kiemelkedik a Daikin Emura, ami a Reddot dizájn díjat is megkapta 2022-ben. Ezt a díjat egy nemzetközi zsűri értékelése alapján csak olyan berendezésnek ítéli oda, mely külső megjelenését tekintve jelentős mértékben kiemelkedik a többi összehasonlítható berendezéshez képest.

emura23.jpeg

A modell karcsú, elegáns beltéri egysége remekül beleillik bármely szoba berendezésébe. A szép külső intelligens technológiával is párosul, mely minden körülmények között megfelelő komfortérzetet biztosít.

A Daikin légkondicionáló berendezések kiemelkednek a versenytársak közül. Mint tudásban, mint dizájnban a csúcsminőséget képviselik. Az energiahatékonyságban is élenjárók. A Daikin klímaberendezések értékesítése és telepítése a mindennapjaink része, és szeretnénk elérni, hogy minél több ember a Daikin termékeit válassza. 

Videók a Daikin Emura légkondicionáló berendezésről:

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://delklima.blog.hu/api/trackback/id/tr9517830545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása