Dél-Klíma

Dél-Klíma

Klímatelepítés, karbantartás és javítás egy helyen, a Dél-Alföldi Klíma Kft-nél!

2022. június 16. - Dél Klíma

logo_1.png

Cégünk rendelkezik a Dél-aföldi régió legszínvonalasabb DAIKIN és MIDEA klíma termékeket bemutató Szegeden, a Kossuth Lajos sgt. 45. szám alatt. Számtalan típusú készüléket forgalmazunk melyek otthoni és ipari felhasználásra egyaránt alkalmasak.

A klímák beüzemelését végző kollégáink rendelkeznek érvényes NKVH regisztrációval és F-Gáz vizsgával. A nálunk vásárolt klímakészülékek telepítését, beüzemelését kedvező árakkal, rövid határidővel vállaljuk. Felszerelt szervizautókkal és szakképzett klímaszerelőkkel gyorsan és pontosan végezzük el a ránk bízott feladatokat.

 

kep1_1.jpg

A telepítésen túl karbantartást is végzünk, mely nagyon fontosan a készülék élettartama és a mi egészségünk szempontjából is. Ezen túlmenően klímaberendezések gyártói a garancia alapfeltételeként határozzák meg az időszakos karbantartást. Évente minimum egyszer, de lehetőség szerint két alkalommal, tavasszal és ősszel is érdemes elvégeztetni. Amennyiben ezen munkálatok elmaradnak a klímaberendezések várható 15-20 éves élettartama jelentősen lerövidülhet.

De nem csak műszaki, egészségügyi szempontból is fontos a rendszeres karbantartás, hisz a légkondicionálók beltéri egységének belseje - a folyamatos páralecsapódás miatt - hűtési üzem közben nedvesek. Ez kedvez a betegségeket okozó baktériumok, vírusok, gombák és egyéb élősködők elszaporodásának, melyek a kellemetlen bűzön túl, komoly megbetegedéseket is okozhatnak.

 

kep2.jpg

A klímaberendezések problémái esetén is kereshet bennünket bizalommal!

Ha nem hűt, csöpög, zörög, vagy bármi egyéb problémát észlel, jelentse be a hibát ezt követően szervizes munkatársunk rövid időn belül felveszi önnel a kapcsolatot a javítási időpont egyeztetése céljából.

 

További részletek miatt keress bennünket személyesen üzletünkben Szegeden a Kossuth Lajos sgt. 45. szám alatt, vagy kattints az alábbi linkre:

delklima.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://delklima.blog.hu/api/trackback/id/tr6817859505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása