Dél-Klíma

Dél-Klíma

Még mindig van, aki azt hiszi, hogy nem létezik a globális felmelegedés??

2022. július 12. - Dél Klíma


kep1.png 

A tavalyihoz képest az idei nyár még inkább melegebb, azonban éppen egy kis enyhülésnek lehetünk tanúi. Ennek ellenére a meteorológusok nem biztatnak bennünket semmi jóval… A közeljövőben sem várható kevésbé szélsőséges időjárás. A globális hőmérséklet a következő hónapokban is emelkedni fog, az egyre nagyobb üvegházhatású gázkibocsátás az El Niñóval karöltve garantálja a következő évekre a melegrekordokat.

 kep2_1.jpg

A brit meteorológusok szerint a mérések rögzítése óta a legmelegebb év lehet 2012 és az évtized utolsó éveiben még nagyobb melegedéssel kell számolnunk. Ennek oka a Csendes-óceán trópusi felszíni vizeinek felmelegedését okozó El Niño, ami mostanában fogja elérni a csúcspontját.

A jelenlegi előrejelzések szerint a mostani El Nino rég nem látott erősségű lehet, 1950 óta a legerősebb, így az átlagosnál jobban befolyásolhatja majd az időjárást. Hatására az egész bolygón megváltoznak a csapadék- és hőmérsékletviszonyok, világszerte megemeli a hőmérsékletet, özönvízszerű eső zúdulhat száraz vidékekre, a csapadékos területek pedig aszálytól szenvedhetnek. A nyarak forróak, a telek enyhébbek lehetnek.

Mindezek tudatában érdemes felkészülni a legrosszabbakra is beszerezned egy klímaberendezést, hogy aggodalom nélkül várhasd majd az elkövetkező nyarakat!

Kínálatunk között számtalan klíma típus közül választhatsz, így például a Daikin és Midea klímaberendezései közül, ezért  érdemes körülnézned weboldalunkon. Amennyiben élőben is megtekintenéd az általad választott klímát, várunk sok szeretettel üzletünkben is!
Szegeden, a Kossuth Lajos sgt. 45. szám alatt!

A bejegyzés trackback címe:

https://delklima.blog.hu/api/trackback/id/tr8617881197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása