Dél-Klíma

Dél-Klíma

Tikkasztó hőség – A klíma lassan alapfelszereltség lesz.

2022. június 29. - Dél Klíma

Mára az időjárás elég szélsőségessé vált, valamint a hőmérséklet értékei egyre hektikusabbak, a meleg így egyre inkább elviselhetetlenné válik. Nem csak a szabadban, de a házak valamint a lakások nagy tempójú felmelegedése is gondot okoz komfortérzetünk fenntartásában.

Erre is létezik már megfelelő megoldás, mert  a légkondicionáló berendezések telepítésével kellemes hőfokot varázsolhatunk lakásunkban, otthonunkban.

ftxa-bb_20.jpg

 

Mekkora klímát válasszunk, ha most döntöttünk a beszerelés kérdésében?

 

A mai modern klímák már folyamatosan, egyre pontosabban érzékelik a helyiségek hőmérsékletét.Kellő  hatékonysággal hűtik a lakást, ráadásul egyre inkább takarékosan. (Szemben a régebbi típusokkal, melyek inverter hiányában folyamatosan nagy fordulaton, magas áramszámlát generálva üzemeltek.)

ftxa-bb_14.jpg

Emiatt egy átlagos klíma már le tud hűteni egy hálószobát, vagy akár egy amerikai konyhás nappalit is, minden gond nélkül. Teszi mindezt úgy, hogy közben energiahatékonyan üzemel, az inverteres technológiának köszönhetően. 
A nagyobb teljesítményű klímaberendezések ugyanakkor amennyiben hasonló méretű szobában helyezzük el, nem fog több áramot fogyasztani, mert a kellő hőmérséklet elérésekor vissza vesz a teljesítményéből. Emiatt előfordulhat az, hogy egy 3,5 kW-os klímaberendezés egy adott méretű szobában ugyanannyi áramot fogyaszt, mint egy 5 kW-os teljesítményű légkondicionáló berendezés. 

ftxa-bb_2.jpg

Fontos azonban megjegyezni, hogy a nagyobb teljesítményű klímák nem helyettesítik a helyiségenkénti klimatizálást, mivel a légkondicionáló berendezések nem képesek arra, hogy különböző távolságban lévő légtereket megfelelően lehűtsenek. Ilyen esetekben célszerű több, kisebb teljesítményű berendezést elhelyezni a lakás helyiségeiben. 

A Dél-Alföldi Klíma Kft. az energiahatékonyság híve, éppen ezért a jobb minőségű légkondicionáló berendezések mellett tette le a voksát. Cégünk portfóliójában ezért kaptak helyet a Midea légkondicionáló berendezések, valamint a Daikin klímaberendezések
Ha Midea , Daikin klíma és hőszivattyú iránt érdeklődik, keresse cégünket bizalommal!

Mert ha klíma, ha hőszivattyú: DÉL- KLÍMA!

A bejegyzés trackback címe:

https://delklima.blog.hu/api/trackback/id/tr1817870355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása